Warning: session_start() [function.session-start]: open(/tmp/sess_f3bcdcecb5667bdf049651460c8e7dac, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in /docroot/includes/config.php on line 3

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /docroot/includes/config.php:3) in /docroot/includes/config.php on line 3

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /docroot/includes/config.php:3) in /docroot/includes/config.php on line 3

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /docroot/includes/config.php:3) in /docroot/includes/config.php on line 87
Regesa | Avís legal

REGESA

Avís legal

I.- Esteu accedint al lloc web de les societats públiques mercantils: Societat Metropolitana de Rehabilitació i Gestió, SA (en endavant, “REGESA”) i Regesa Aparcaments i Serveis, SA (en endavant, RASSA). Aquest lloc web el pot visitar qualsevol usuari de manera lliure i gratuïta, sempre que sigui per al seu ús exclusivament personal. S’entendrà per “usuari” tota persona física o jurídica que accedeixi o hagi accedit al lloc web, per tant, subjecte a les Condicions generals expressades en aquest AVÍS LEGAL.

 

II.- En tot cas, l’usuari haurà d’utilitzar aquest lloc web i els seus continguts i/o serveis de forma diligent i de conformitat amb aquestes Condicions generals, la Llei, la moral, l’ordre públic i els bons costums.
REGESA i RASSA es reserven el dret a denegar o retirar l’accés al lloc web i als serveis que conté, en qualsevol moment i sense necessitat de preavís, a qualsevol usuari que no compleixi allò que estableixen les Condicions generals i, en especial, allò que estableix el paràgraf anterior.

 

III.- En general, tret de les àrees privades (Comunicació o Perfil del Contractant), no s’exigeix la subscripció prèvia o el registre com a usuari per accedir i utilitzar el lloc web.

 

IV.- REGESA i RASSA es reserven el dret a modificar o suprimir en qualsevol moment i sense avís previ els continguts, els serveis i les informacions que es troben en aquest lloc web.

 

V.- Perquè REGESA i RASSA puguin prestar els serveis que s’ofereixen en aquest lloc web, caldrà que l’usuari empleni els formularis amb les dades i la informació que es demanen. En cas de no procedir així, REGESA i RASSA podran decidir no atendre les peticions d’informació o consulta que arribin per aquesta via.

 

VI.- L’usuari s’haurà d’abstenir d’utilitzar el lloc web i els seus serveis amb finalitats o efectes il·lícits, contraris al que estableixen les Condicions generals, que puguin ser lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol manera puguin fer malbé, inutilitzar, sobrecarregar o deteriorar el lloc web i els seus serveis o bé impedir-ne la utilització normal per part dels usuaris.

 

VII.- L’usuari s’haurà d’abstenir d’obtenir, i fins i tot de provar-ho, qualsevol tipus de material i d’informació accessible a través del lloc web o dels seus serveis, fent servir mitjans i procediments diferents dels que, segons els casos, s’hagin posat a disposició per a aquest efecte i s’hagin indicat a través d’aquest lloc web.

 

VIII.- Són de titularitat i propietat d’REGESA i RASSA, en matèria de propietat intel·lectual i industrial, tots els continguts del web, i es troben protegits per les lleis de referència de l’Estat espanyol i de la Unió Europea.

Tanmateix, el contingut del lloc web té la consideració de programa informàtic i, en conseqüència, se li aplicaran les normatives legals vigents sobre la matèria.

No es permet la inclusió de continguts d’aquest lloc web en altres portals d’internet, ni en altres mitjans i suports. Tampoc es permet la reproducció, distribució, comunicació pública ni transformació dels continguts, sigui gratuïtament o mitjançant contraprestació econòmica, i en qualsevol forma o suport.

A més, estan expressament prohibides, en tots els casos, la reproducció, còpia, modificació, transformació, manipulació o altres formes d’utilització, amb ànim de lucre o sense, de qualsevol dels continguts d’aquest lloc web, si prèviament no hi ha una autorització expressa de REGESA i RASSA. Tanmateix, es prohibeix la utilització de la informació amb finalitats publicitàries o comercials.

Les persones que considerin infringits els seus drets de propietat intel·lectual o industrial es podran posar en contacte amb REGESA i RASSA (c/ Tàpies, 4 – 08001 Barcelona), exceptuant les dades de caràcter personal que REGESA i RASSA pugui recollir d’acord amb allò que estableix l’apartat IX d’aquestes Condicions generals.

 

IX.- Dades de caràcter personal:

Als efectes d’allò que disposa la Llei orgànica 15/99, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, REGESA i RASSA comuniquen a l’usuari que les dades facilitades a través de l’emplenament dels formularis del lloc web, es podran recollir en fitxers automatitzats d’REGESA i RASSA (c/ Tàpies, 4 – 08001 Barcelona), amb la finalitat de donar resposta a les consultes que es facin i de mantenir una relació amb els interessats en tot allò que fa referència a les activitats i novetats d’ambdues empreses. En aquesta adreça, els interessats podran exercir el dret d’accés, rectificació i cancel·lació de les dades, enviant una sol·licitud escrita i signada, incloent-hi nom i cognoms, NIF i les indicacions exactes a aquest efecte.

 

X.- REGESA i RASSA posen a disposició de l’usuari mecanismes d’enllaç (botons i links, entre d’altres) que li permeten accedir a altres llocs web d’Administracions Públiques o organismes relacionats amb les seves activitats.
La instal·lació d’aquests mecanismes d’enllaç en aquest lloc web té com a únic objecte possibilitar a l’usuari la recerca d’informació complementària a Internet, entenent-se que, aquests llocs web que es poden enllaçar no tenen cap tipus de relació amb REGESA i RASSA.

REGESA i RASSA rebutgen qualsevol responsabilitat derivada dels danys i perjudicis que es puguin produir a través de l’ús d’aquests mecanismes d’enllaç o dels llocs web que es visitin a través d’enllaços.

Al mateix temps, quan tercers utilitzin mecanismes d’enllaç a aquest lloc web hauran de complir les condicions següents:

Els enllaços hauran de conduir a la home page (pàgina d’inici) del lloc web.

Es prohibeix fer manifestacions falses, incorrectes o inexactes sobre el lloc web i/o els seus continguts i, en particular, donar a entendre que REGESA i RASSA han autoritzat l’enllaç.

Es prohibeix que qualsevol altre lloc web on s’estableixi l’enllaç es reprodueixi la marca, el nom comercial i el logotip d’REGESA i RASSA, sense autorització expressa i formal per part d’ambdues societats.

Es prohibeix que el lloc web en què s’estableixi l’enllaç tingui continguts o informacions de caràcter il·lícit, contraris a l’ordre públic o que puguin vulnerar drets de tercers.

 

XI.- Qualsevol de les relacions entre REGESA i RASSA i l’usuari es regiran per les Condicions generals d’aquest AVÍS LEGAL i, en cas que no n’hi hagués, per la legislació espanyola. Per a la resolució de qualsevol conflicte sorgit entre REGESA i RASSA i l’usuari seran competents els jutjats i tribunals de la ciutat de Barcelona.

 

XII.- L’accés al lloc web implica l’acceptació per part de l’usuari d’aquest AVÍS LEGAL i el seu compromís de respectar-lo.


Warning: Unknown: open(/tmp/sess_f3bcdcecb5667bdf049651460c8e7dac, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0