REGESA

Xarxa d’aparcaments de rotació

Creada l’any 2002, la divisió d’aparcaments de rotació completa l’oferta d’aparcament de residents  de REGESA APARCAMENTS I SERVEIS i complementa l’objectiu de contribuir a la millora de la mobilitat  i a la dinamització de la comarca del Barcelonès - Badalona, Barcelona, L’Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet - i als municipis amb els que s’arriba a acords.


Atès que les característiques de la comarca i de la regió metropolitana, el nombre de desplaçaments diaris, la demanda de residents i de destí, fan que la planificació estratègica de la mobilitat  sigui imprescindible per assolir ciutats sostenibles; a REGESA APARCAMENTS I SERVEIS oferim una xarxa d’aparcaments de rotació i abonaments, que complementa la nostra oferta residencial, per a facilitar l’estacionament tant dels residents com de les empreses i dels ciutadans que es desplacen diàriament a eixos de serveis i comercials de barris i ciutats.


La nostra oferta d’aparcament cobreix les necessitats tant dels clients que volen estacionar per hores com dels que necessiten períodes de més llarga durada. A més de les places d’aparcament per a turismes, tenim una oferta de places i abonaments a l’abast  de motocicletes, bicicletes, autocaravanes i camions, incloent punts de recàrrega per als vehicles elèctrics.


Tots els nostres aparcaments estan adaptats per a persones amb mobilitat reduïda i disposen de moderns sistemes de control i vigilància.  En definitiva, una oferta d’aparcament de qualitat que estem segur trobareu adequada a les vostres necessitats.

Imatges Aparcaments públics
Xarxa d'aparcaments de rotació
Projecte Zona
Aparcament Plaça Maragall Horta-Guinardó
Aparcament Plaça Ferran Reyes Sant Andreu
Aparcament Cristóbal de Moura Sant Martí
Aparcament Plaça Francesc Macià L´Hospitalet de Llobregat
Aparcament Torre Lluch Altres